Film “Osvetnici – Era Altrona” od danas u bioskopima

Premijera 3D filma “OSVETNICI – ERA ALTRONA” (AVENGERS: AGE OF ULTRON) održati u sredu 29. aprila u 20h u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

Premijera filma OSVETNICI - ERA ALTRONA 29. aprila u bioskopima VIDEO

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Ajron Men, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Halk, Crna Udovica i Hokaj biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Ajron Mena, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Halk i Kris Evans kao Kapetan Amerika. Zajedno sa Skarlet Johanson u ulozi Crne Udovice, Džeremijem Renerom kao Hokajem i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona koji tumači ulogu Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders u ulozi agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vandom Maksimov koju igra Elizabet Olsen i Pjetrom Maksimovom koga igra Aron Tejlor Džonson, kao i sa starim znancem jer će Pol Betani postati Vizija.

Scenario i režiju potpisuje Džos Vedon, a producent je Kevin Fagi, p.g.a. Marvelovi „Osvetnici – Era Altrona“ zasnovan je na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put objavljen 1963.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s