Dejvid Duhovni čitao scenario za novi "Dosije X" i plakao

Glumac Dejvid Duhovni, čiju karijeru je obeležila uloga Moldera – agenta FBI u seriji “Dosije X”, kaže da je zaplakao kada je pročitao scenario za dugoočekivani nastavak “Dosijea X”. Kultna serija je završena 2002. godine posle osvojenih 16 Emi nagrada i pet Zlatnih globusa.

Ranije ovog meseca objavljeno je da će sledećeg januara biti snimljeno osam novih epizoda serije, a pored Duhovnija, u seriju se vraća i Džilijan Anderson kao Molderova “desna ruka” Dejna Skali.

– Počeo sam da plačem kad sam pročitao prvu stranu scenarija. Bilo je tako čudno videti imena na tom papiru – rekao je Duhovni i dodao: – To nije bilo zbog samog scenarija. Samo, toliko dugo smo pričali o tome. Toliko dugo smo to planirali. Trebalo je mnogo vremena da se okupe svi ljudi i napravi dogovor sa Foksom.

– Sledi zabavni deo. Sada ćemo to zaista uraditi. Bilo je lepo i čudno emotivno putovanje za mene i moram da pronađem način kako to da iskoristim – rekao je čuveni Moleder.

Detalji o dešavanjima u seriji ostaju tajna, ali je Duhovni potvrdio da je priča “fantastična” i da ne bi isključio još jednu sezonu.

– Mislim da su svi otvoreni za različite mogućnosti. Svakako je ne bismo oživljavali s idejom da je okončamo – rekao je Duhovni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s