Aflek: Betmen je američki Hamlet

Betmen je u suštini američka verzija Hamleta. Različiti glumci su ga igrali na različite načine, izjavio je Ben Aflek i objasnio će njegova interpretacija slavnog lika biti drugačija od ostalih.

 Ben Aflek

Aflek, koji će u filmu Zaka Snajdera “Batmen vs Superman: Dawn of Justice” igrati Mračnog viteza rekao je Entertejnment vikliju da nije nervozan što nasleđuje Kristijana Bejla u ulozi Betmena.

“Betmen je u suštini američka verzija Hamleta. Različiti glumci su ga igrali na različite načine”, rekao je on.
Aflek koji je poslednji put igrao superheroja 2003. – Derdevila objasnio je i na koji način će njegov Betmen biti drugačiji od ostalih.

“On je na kraju svoje priče, možda i života. Postoji neka doza umora od sveta. Na ivici je da ga proguta bes koji ga stalno proganja. Postao je sumorniji i ciničniji”, ispričao je Aflek.

Film, koji u bioskope stiže idućeg marta, proširio je DC univerzum na isti način na koji je to uspešno učinio Marvel – uvođenjem novih likova i pokretanjem novih superherojskih franšiza.

U filmu uz Afleka i Henrija Kavila koji reprizira ulogu Supermena igraju i Džesi Ajsenberg (Leks Lutor sa kosom koja, kako piše EV, nalikuje frizuri Rejčel iz “Prijatelja”), Džejson Momoa (Akvamen), Ejmi Adams (Lois Lejn), Gal Gadot (Čudesna žena)…

BATMAN, SUPERMAN I WONDER WOMAN ZAJEDNO NA NASLOVNICI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s