“Lavirint: Beg kroz Zgarište” gledamo u septembru

Film “Lavirint: Beg kroz Zgarište“, nastavak vrlo uspešnog prošlogodišnjeg bioskopskog naučno-fantastičnog hita “Lavirint: Nemoguće bekstvo“, u bioskope stiže 10. septembra.

U post-apokaliptičnoj budućnosti, družina momaka predvođena mladim Tomasom, nakon bega sa Ledine okružene misterioznim Lavirintom, započinje novu avanturu.ž

Film “Lavirint: Beg kroz Zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera.

Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol u SF trileru prikazuje glavnog junaka Tomasa i Ledinaše kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom “WCKD”.

Potraga za dokazima o “WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

U filmu pored O’Brajena glume i Natali Emanuel, Kaja Skodelario, Tomas Brodie-Sangster, Ejdan Gilen, Đankarlo Espozito, Ki Hong Li, Patricija Klarkson, Lili Tejlor, Beri Peper i Roza Selezar.

Ljubitelji franšize u nastavku dobiće priliku da vide šta se desilo Tomasovom svetu i zassto su Ledinaši uopsste bili stavljeni u “Lavirint“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s