Fantastična 4: Suzan Storm je sa Kosova

Poslednjih godina se ruše brojni “kanone” iz Marvelovog stripskog sveta, a za to često služi i veliko platno.
To je slučaj i kod nove “Fantastične četvorke”, koja donosi nove glumce u starim ulogama i potpuno novu priču o poreklu tima super-heroja, rađenu na osnovu stripskog serijala “Ultimate Fantastic Four” iz 2004. godine.

Tako su Džoni Storm (Čovek baklja, igra ga Majkl B Džordan) i njegov otac Frenklin (Redž E Kejti) po prvi put  Afroamerikanci, dok je Su usvojena ćerka profesora Storma.

Suzan Storm, Nevidljiva žena iz Fantastične četvorke, mlada genijalka i sestra Džonija Storma (Čoveka baklje) usvojena je i rođena je na Kosovu.

Film prati grupi mladih, genijalnih ljudi koji nakon teleportacije u drugu dimenziju dobijaju super-moći, koje moraju da obuzdaju, da se odupru pritiscima i upotrebe ih kako bi spasili čitavu planetu od bivšeg prijatelja, koji je postao veoma opasan neprijatelj.

Režiju filma potpisuje Džoš Trenk, Tobi Kebel igra najvećeg neprijatelja Fantastične četvorke, a mlade autsajdere glume Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek baklja) i Džejmi Bel (Stvor).

Film je od danas na repertoaru srpskih bioskopa.

“FANTASTIČNA ČETVORKA” U NIŠKIM BIOSKOPIMA

U četvrtak 6. avgusta ljubitelji sedme umetnosti moći će da u niškim bioskopima “Vilin grad” i “Kupina” pogledaju naučno-fantastično ostvarenje “Fantastična četvorka”, koji će se nakon toga naći na redovnom repertoaru.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s