Počinje snimanje filma po igri "Assassin’s Creed"

Snimanje filma inspirisanog popularnom igricom “Assassin’s Creed”, u kome glavnu ulogu igra Majk Fasbender, počinje u ponedeljak, a planirano je da u bioskope ovo dugoočekivano ostvarenje stigne 21. decembra sledeće godine.

Assassins-Creed-movie-

Fasbender, poznat po ulogama u ostvarenjima “X-Men: Dani buduće prošlosti” i “12 godina ropstva”, igraće Kaluma Linča, lika koji se ne pojavljuje ni u jednom delu poznatog serijala “Assassin’s Creed”. Film je samo inspirisan pričom iz popularne igrice i uneće nove likove u poznati svet.

Prema sinopsisu, Linč otkriva da je potomak tajnog društva Asasina zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja i omogućava mu da prođe avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Film režira Džastin Kurcel, a uz Fasbendera igraće oskarovka Marion Kotjar (“Uspon Mračnog viteza”) i Majkl Kenet Vilijams (“12 godina ropstva”).

“Assassin’s Creed” će se snimati na Malti, u Španiji i Londonu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s