Animirani film “Spider-Man“ tek u decembru 2018. godine

Lista filmova baziranih na junacima iz Marvel Comics-a je podugačka, a obuhvata televizijske, igrane i animirane filmove. Jedan od takvih filmova, koji će kao glavnog junaka imati “Spider-Man“-a je trenutno u razvoju.

Foto: YouTube Screenshot

Njegova premijera je ovog proleća najavljena za 20. jul 2018. godine, od strane Toma Rotmena, predsednika kompanije Sony Pictures. On je tada, na manifestaciji CinemaCon u Las Vegasu predstavio ovaj animirani projekat i najavio da će njegovi producenti i pisci biti Fil Lord i Kris Miler, režiserski dvojac koji stoji iza animiranog filma “The Lego Movie“.

Variety, međutim, objavljuje vest da je premijerni datum od strane kompanije Sony, pomeren nekoliko meseci kasnije, tako da ovaj film, koji još uvek nema zvanični naziv, možemo očekivati 21. decembra 2018. godine.

Zanimljivo je reći da je i igrani film o „Spider-Man“-u , još uvek bez zvaničnog naziva, a njega bi trebalo da gledamo u bioskopima premijerno 28. jula 2017. godine, sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi , koji će pre toga, sledeće godine u maju debitovati kao “Spider-Man“ u filmu “Captain America: Civil War“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s