Da li biste platili da vas isprepadaju u horor kampu?

“Da li ćete preživeti?”, piše na kapiji kampa, koji je za veliki broj mladih Australijanaca najluđi provod, a sve u njemu nalik je na horor film.

VIDEO: Da li biste platili da vas isprepadaju u horor kampu?

Upravo su filmovi iz ovog žanra bili inspiracija za “Horor kampove”.

– U Melburnu smo uveli lavirint koji morate da prođete da biste došli do toaleta. Nekoliko devojaka morali smo da izvedemo napolje jer su bile u suzama. Ume da bude prilično zastrašujuće u mrklom mraku – kaže direktorka kompanije u čijem je vlasništvu kamp, Ejmi But.

Prvi “Horor kamp” otvoren je u oktobru u Adelaidi, drugi u decembru u Melburnu, a treći danas otvara svoje kapije svim ljubiteljima strave i užasa u Sidneju.

Prvi posetioci u kamp mogu da uđu od pola pet popodne. Pre nego što se pređe na gledanje horor filmova u bioskopu na otvorenom, publiku zabavlja didžej i nekoliko bendova, a sve traje do jedan ili dva posle ponoći. Glumci u kostimima najstrašnijih likova iz horor filmova šetaju kampom tražeći šansu da nekog uplaše u mraku.

– Horor kamp je za one koji žele drugačiji izlazak u grad. Kombinuje se nekoliko elemenata – igra, ples, muzika i horor – kaže Ejmi But.

Svi oni koji žele da budu dobro isprepadani, za to zadovoljstvo moraće da izdvoje 100 dolara za noć. U tu cenu uračunata je i hrana koju kamperi mogu da uzmu iz kamiona postavljenih unutar kampa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s