Stigli Marvelovi "Tajni ratovi"

Čarobna knjiga je novinarima predstavila svoja najnovija izdanja, među kojima su, na radost ljubitelja stripa, “Tajni ratovi” iz njihovog “Best of Marvel” serijala. Borislav Pantić je istakao da ovaj, jedan od najčuvenijih megakrosovera iz 1980-tih, dolazi u dva toma – “Tajni ratovi 1 – Bitka počinje” i “Tajni ratovi 2 – Uspon doktora Duma”.

Tajni ratovi 1i2

Osnova ove priče izgleda ovako: Skupljeni sa Zemlje neodoljivom silom misterioznog i nezamislivo moćnog Onostranika, Osvetnici, Spajdermen, Fantastična četvorka i X-meni dovedeni su na neobičnu planetu Bojni svet da se bore protiv svojih najvećih neprijatelja za nagradu koja se teško može odbiti.

Pantiće je rekao da je veliko interesovanje čitalaca za ovo izdanje i da je oduševljen reakcijama iz strip-fandoma, što takođe važi i za njihovo naredno izdanje – “Kapetan Amerika: Zimski vojnik”. I on će biti objavljen u dva dela – “Izvan vremena” i “Poreklo”. U najavi za ovaj strip se kaže: “Dve tajanstvene prilike pojavile su se na horizontu da izazovu nedaće Kapetanu. Jedna je Aleksandar Lukin, okoreli bivši sovjetski vojnik koji je sada na čelu moćne korporacije Kronas. Druga je samo glasina. Zimski Vojnik je više mit nego čovek, ultimativni ubica iz hladnog rata kojeg niko nikad nije video”. Inače, ovi stripovi su poslužili kao osnova za istoimeni film.

Iz Čarobne knjige najavljuju da će i dalje raditi na izdavanju najčuvenijih epizoda iz Marvelovih serijala, tako da će domaća publika dobijati ne samo stare, legendarne stripove, već i neke novije radove koji su se izdigli i skrenuli pažnju na sebe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s