Horor film "Veštica iz Blera" dobija nastavak

Film „The Woods“ stiže u septembru ove godine u bioskope. Ono što je naročito interesantno je to da je ovaj film zapravo nastavak kultnog horora „Veštica iz Blera“ (The Blair Witch Project).

Ovaj podatak čuvan je u tajnosti sve do petka kada je na Comic-Con konvenciji u San Dijegu otkriveno da je „The Woods“ direktan nastavak filma iz 1999. godine, prenosi.

Tim povodom naziv filma i zvanično je promenjen u „Blair Witch“. Režiju potpisuje Adam Vingard, koga možda znate po filmovima „You’re Next“ i „The Guest“, dok scenario potpisuje Sajmon Beret.

Radnja originalnog filma pratila je troje dokumentarista koji pokušavaju da istraže lokalni mit u gradiću u Merilendu, da bi potom u kobnoj noći nestali jedno po jedno.

Film „Blair Witch“ nastaviće se odmah na te događaje, a glavni junak je brat stradale devojke iz prvog dela koji pokušava da otkrije šta se dogodilo sa njegovom sestrom.

Glavna uloga poverena je zvezdi serije „Shameless“ Džejmsu Alenu Mekjunu. Njega će pratiti nekoliko prijatelja od kojih jedan ide na kurs snimanja dokumentarnih filmova! Tako ćemo opet ceo film gledati kroz njegove snimke…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s