Dizni planira seriju filmova o Hanu Solu

Studio “Dizni” planira da snimi nekoliko filmova o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi, piše magazin NME.

Dizni planira seriju filmova o Hanu Solu

Erenrajh (26), poznat po rolama u filmovima “Ave, Cezare” braće Koen i “Nesrećna Džasmin” Vudija Alena, izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka franšize “Ratovi zvezda” bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima.

List “New York Daily News” tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa studijom “Dizni” već potpisao ugovor za tri filma.

“Veliko uzbuđenje vlada oko filma o Hanu Solu. Pošto njegove rane avanture ne moraju biti vezane za Imperiju, to ostavlja otvorene mogućnosti da se fanovima ponudi nešto novo. Mogu da se istražuju nove galaksije i čudna stvorenja i donesu potpuno novi likovi”, rekao je pomenuti izvor, koji je dodao da se sve još drži u tajnosti i da je Erenrajh potpisao ugovore za najmanje tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi.

On je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s