"Isterivači duhova" stižu u bioskope

Od 28. jula, u bioskopima širom Srbije prikazivaće se akciona komedija “Isterivači duhova”.

Iako smo već navikli da holivudske zvezde Melisa Mekarti i Kristen Vig u svojim filmovima vode glavnu reč kada je humor u pitanju, nova najava za “Isterivače duhova” otkriva nam da to možda i neće biti tako.

Kris Hemsvort ovog leta pridružuje se ženskoj grupi isterivača duhova – Melisi Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Leslie Džons – i to ni više ni manje nego kao njihova… sekretarica. Kako će se snaći na novom radnom mestu (ili bolje rečeno kako se neće snaći) videće od donas publika u Sribiji.

Akcionu komediju “Isterivači duhova” režirao je Paul Feig, široj publici verovatno najpoznatiji po režiji hit-komedije „Deveruše“ u kojoj su glavne uloge takođe ostvarile Melisa Mekarti i Kristen Vig. U “Isterivačima duhova”, Feig će kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Tako se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojavljuju Endi Garsia, Majkl Kenet Viliams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.

Uz Feiga scenario za film potpisuje Keti Dipold koja je sa njim već radila na akcionoj hit komediji „Žestoke devojke“ sa Melisom Mekarti i Sandrom Bulok u glavnim ulogama. Uz potpuno novu glumačku ekipu i povratak starih likova nesumnjivo je da nas ovog leta očekuje do sada neviđeno spašavanje sveta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s