“Tajne avanture kućnih ljubimaca” od danas u bioskopima

Animirani film „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ će biti dostupan u sinhronizovanoj verziji, a za onu malo stariju, obezbeđena je i originalna netitlovana verziju filma. Ostvarenje će se od danas pretpremijerno prikazivati u srpskim bisokopima.

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada „ekipa na dve noge“ ode na posao ili u školu i tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal planet kao da je reč o rijaliti programu.

Glavni pas u zgradi, Maks, oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti, doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Đuka, aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima.

Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica, koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

Glasove junacima pozajmili su Marko Marković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Jelena Stojiljković, Ivan Tomić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Danijel Sič, Bojan Lazarov, Milan Antonić, Dragan Vujić, Ivana Knežević, a režiju sinhronizacije potpisuje Nikola Bulatović.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s