Vorner panično kasapio "Suicide Squad", Džoker žrtva

Film “Suicide Squad” (Odred otpadnika) će sigurno još neko vreme biti tema medija, jer nakon rekordnih prihoda i katastrofalnih kritika u žižu dospevaju i informacije da je studio Vorner u panici potpuno prekrojio film pre puštanja u bioskope.

Foto: Screenshot / Suicide Squad

Kako je nedavno objavio “Holivud riporter”, kontroverzne odluke su donete zbog žurbe da film završi do avgusta, ali i zbog kritika na račun filma “Betmen protiv Supermena”, koji je naneo dodatni udarac DC univerzumu pri prelasku sa stripa na filmsko platno.

“Ključni razlog za brigu čelnika bio je to što film navodno nije doneo zabavan ton koji je obećavao prvi trejler. I dok je (reditelj Dejvid) Ajer išao ka svojoj viziji, studio je radio na drugačijoj montaži u saradnji sa ekipom koja je pravila taj trejler”, navode izvori.

Jedna od žrtvi “seče” producenata, toliko česte boljke holivudskih hitova, bio je i Džared Leto čija je uloga Džokera (uz Margo Robi) bila magnet za fanove.

Umesto role koja bi mogla da se poredi sa neverovatnim Hitom Ledžerom iz Nolanovog Betmena, Leto je ostao na tek petnaestak minuta tokom kojih nije baš mogao da pokaže sav talenat.

“Toliko toga je isečeno, da ne mogu ni da počnem da nabrajam. Ne znam da li postoji ijedna scena da nije sečena. Mi smo na setu mnogo eksperimentisali, istraživali smo, a toliko toga što smo snimili nije završilo na filmu”, rekao je Leto.

Kako je rekao, jedini način da fanovi vide šta je sve snimio jeste da umre.

“Ako uskoro umrem, sigurno će to neko izbaciti u javnost. To su dobre vesti kad neko umre, jer onda se sve te stvari pojave”, rekao je Leto.

Glumac kaže i da je čuo da je film naišao “na različite kritike”, ali nije mogao da da svoju ocenu.
“Nisam gledao film, a i toliko me malo ima, da to sve nema mnogo veza sa mnom”, rekao je Leto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s