Star Wars paketi u Idea, Roda i Konzum prodavnicama

Na područiju Srbije u prodavnicama lanca IDEA i Roda, te Konzuma (.ba; .hr) u BiH i Hrvatskoj, organizovana je akcija u kojoj potrošači u tim lancima imaju priliku da dobiju Star Wars paketiće, javlja Holonet Serbia.

Naime, ukoliko u datim prodavnicama u Srbiji potrošite 750 RSD, odnosno 15 KM u Bosni, a 75 HRK u Hrvatskoj, za bilo koju robu, onda ćete moći da dobijete besplatan paketić u kom se nalaze dva žiga (što su zapravo samolepljive sličice) i jedan zvrk (što je zapravo nekakva plastična čigra).

Kako stoji na veb prezentacijama ovih trgovinskih lanaca, ova avantura počinje kupovinom starter paketa (koji u Srbiji košta 499,99 RSD, u BiH 6,95 KM, a u Hrvatskoj 29,99 HRK), a on sadrži: dve društvene igre s pravilima za igranje, interaktivnu knjižicu za skupljanje žigova, metalnu kutiju za čuvanje rollinza (koji su zapravo figure likova sa sfernom bazom zbog čega se one ljuljaju), knjižicu za čuvanje zvrkova i kockice za igranje.

Kada sakupite deset stormtruper žigova i zalepite ih u vaš album (koji se dobija iz starter paketa), na blagajni dobijate besplatan rollinz. Takođe, kada popunite ceo album ostvarujete popust od 50% na Star Wars plišane igračke.

Ova akcija u Srbiji traje od 22.08.-16.10., a u BiH i Hrvatskoj od 25.08.-19.10.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s