Nova serija o slavnom superheroju snima se u našoj zemlji

Vest da uskoro počinje snimanje nove serije o Supermenu obradovala je fanove ovog superheroja, a sada su objavljeni novi detalji, pa je poznato da će pilot epizoda snimati u Srbiji.

Kako javlja portal “Deadline”, serija “Krypton” će zapravo pratiti dešavanja pre rođenja Supermena, odnosno dve generacije pre uništenja planete na kojoj je rođen.

Dakle, Srbija će tokom snimanja predstavljati čuvenu planetu Kripton, a u centru pažnje biće Supermenov deda Seg-El, koji pokušava da skine ljagu sa svoje porodice i da spasi svoj dom od uništenja.

Ostali detalji još nisu poznati, pa se tako ne zna ni kada će snimateljska ekipa stići u Srbiju, niti na kojim lokacijama će tačno raditi.

Za sada je objavljeno samo jedno ime iz glumačke ekipe. Radi se o mladoj britanskoj glumici Džordžini Kempbel, koja će igrati glavnu žensku ulogu, Litu Zod.

Ona je ćerka generala Alura Zoda, i kadetkinja u vojsci, koja će započeti zabranjenu romansu sa Seg-Elom.

Džordžina ima samo 24 godine, ali već može da se pohvali BAFTA nagradom koju je prošle godine osvojila za najbolju žensku ulogu, u seriji “Murdered by My Boyfriend”. Uskoro će se pojaviti u filmu “Kralj Artur: Legenda o maču”, koji režira Gaj Riči.

Podsetimo, poznati film “Koriolan” Rejfa Fajnsa sniman je u  našoj zemlji 2011. giodine, kao i film “The Raven sa Džonom Kjuzakom” iz 2012. i “November Man” sa Pirsom Brosnanom. Pre dve godine našu zemlju posetila je i Salma Hajek, koja je ovde snimala film “Everly”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s