“Tvin Piks” je već u montaži

Na nedavnoj novinarskoj konferenciji u Kaliforniji, Dejvid Nevins, predsednik TV kuće “Šoutajm” koja će emitovati nove epizode serije “Tvin Piks” i Geri Levin, programski direktor, otkrili su neke novitete vezane za nastavak serijala scenariste i reditelja Dejvida Linča.

Dejvid Linč

– Snimanje je završeno i Dejvid Linč je uveliko u montaži. Još nismo sigurni koliko će tačno epizoda biti. Sa ovakvom serijom sve je moguće – rekao je Nevins.

Zašto nije poznat tačan broj epizoda

Iako su Dejvid Linč i Mark Frost odneli “Šoutajmu” dve radne verzije scenarija u ranoj fazi pretprodukcije, nikakav zvanični scenario posle toga nije podnet, već “debele sveske sa svim njihovim idejama i beleškama za ovih 25 godina”, objasnio je Levin. Samim tim, nikada i nije zvanično utvrđen tačan broj epizoda.

Zašto nema tačnog datuma premijere

Iako je glumac Rej Vajz (Lilan Palmer) ranije izjavio da seriju treba očekivati na leto 2017, ona će možda stići na ekrane i pre toga. Dejvid Nevins kaže da “Šoutajm” planira premijeru za prvu polovinu godine, a Levin dodaje:

– To je proces, organizam koji se stalno menja i evolvira. Sve dok Linč ne kaže da ga je prokljuvio, mi tek nemamo pojma kako će se sve razvijati.

Način emitovanja takođe je nepoznanica

– Sve vezano za “Tvin Piks” će biti neuobičajeno: način reklamiranja, način emitovanja… Želimo da u svakom smislu iskoristimo neobičan i neočekivan karakter same serije. Vrlo je moguće da nećemo imati tradicionalnu šemu emitovanja. Ne znam u ovom trenutku šta to tačno znači, da li će neke epizode biti duže od drugih, da li ćemo pustiti sve odjednom ili u razmacima… – priznaje Nevins.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s