Snimaće se novi "Pobesneli Maks"

U filmu “Mad Max: Fury Road” (Pobesneli Maks – Autoput besa), koji je bio veliki hit prošle godine, igrali su Tom Hardi i Šarliz Teron, a režirao je Džordž Miler. Film je zaradio više od 375 miliona dolara u bioskopima širom sveta. Australijski list The Herald-Sun tvrdi da je novi film trenutno u preprodukciji i da će se fokusiriti na pozadini priče o liku Šarliz Teron, Furiozi.

Snimaće se novi "Pobesneli Maks"

Radni naslov filma je “Mad Max: The Wasteland”, sudeći po vestima. Režiser Miler je nedavno objasnio da planira da uradi više “Mad Max” filmova, sa još dve priče u planu.

Šarlize Teron je nedavno govorila o problemima koje je imala radeći s Tomom Hardijem na  “Autoputu besa”. Rekla je da se tenzija među njima verovatno prenela i na ekran.

“Možda je film baš takav kakav jeste jer smo se toliko borili jedno sa drugim, i ti likovi su radili istu stvar”, rekla je ona.

“Da smo bili najbolji drugari, možda bi film bio 10 puta gori… Iz onoga što sam ja čula, nije takav u svakom filmu – čula sam da ima i dobrih iskustava”, dodala je.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s