Danas premijera “Inferna”

Nakon filmskih hitova „Da Vinčijev kod“ i „Anđeli i demoni“, dva Oskarovca, reditelj Ron Hauard i glumac Tom Henks po treći put su udružili su snage i snimili „Inferno“, prema istoimenom književnom bestseleru Dena Brauna.

Premijere intrigantnog trilera zakazane su za 12. oktobar u Beogradu u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, a u Novom Sadu u bioskopu ARENA Cineplex. Obe ekskluzivne premijere filma „Inferno“ počinju u 20.00 časova.

Da li će Henks u ulozi profesora simbologije uspeti da izmakne iz kandži moćne organizacije i istovremeno reši misteriju „Inferna“, publika širom Srbije biće u prilici da otkrije u bioskopima već od 13. oktobra, kada će „Inferno“ započeti svoj bioskopski život.

Nakon što se Robert Langdon (Tom Henks) probudi u bolničkom krevetu u Firenci, pod sedativima i potpuno dezorijentisan, nesvestan trenutka kada je stigao u Firencu, ubrzo dolazi do saznanja da je na meti ubice. Uz pomoć inteligentne i zgodne mlade doktorke Sijene Bruks (Felisiti Džons) i njegovog poznavanja simbolizma, Langdon će pokušati da pobegne, ali i istovremeno da reši najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s