Glumci iz novog ciklusa "Tvin Piksa" o prvim utiscima sa snimanja

Kajl Meklahlan i neke njegove kolege iz serije “Tvin Piks” konačno su progovorili koju reč o novoj sezoni koja stiže na TV 2017.

U novom video klipu, kojim se najavljuje povratak kultne serije Dejvida Linča na male ekrane, kadrovi epskog pejzaža pacifičkog severo-zapada sa prepoznatljivom linčovsko-zloslutnom atmosferom izmešani su sa izjavama nekih glumaca o prvim utiscima po povratku u svet Tvin Piksa posle 25 godina pauze.
– Iako se srećem sa dobro poznatom teritorijom ima nečeg svežeg u vezi sa njom – kazao je Meklahlan koji će se ponovo pojaviti u ulozi agenta Dejla Kupera.

– Znali smo da će povratak biti nešto posebno, ali nismo u kojoj formi, na koji način – otkriva Meklahlan.

– Mislim da on otkriva, na jedan poetičan način, čitavo ljudsko iskustvo – kazao je Džejms Maršal (Džejms Harli u seriji), dok je Migel Ferer (forenzičar FBI Albert Rosenfild) dodao:

– Ovo je velika glumačka ekipa za veliku priču u kojoj će se desiti velike stvari.

Osim većine glumaca iz originalne postave, u novom “Tvin Piksu” videćemo i neka nova imena poput Majkla Sere, Monike Beluči, Dženifer Džejson Li, Džima Belušija, Tima Rota, Ešli Džad, Amande Sajfred, Naomi Vots i Lore Dern. Spisak sa svih 217 glumaca možete pogledati ovde.

Nekoliko dana pre ovog videa iz TV kuće “Šoutajm” potvrđeno je da će Anđelo Badalamenti opet biti kompozitor originalne muzike. Kreatori Dejvid Linč i Mark Frost angažovali su i neke nove muzičare među kojima su Trent Reznor, Edi Veder, Skaj Fereira i Šeron Van Eten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s