Dep Dambldorov protivnik u nastavku "Fantastic Beasts"

U nastavku filma “Čudesne zveri i gde ih naći” (“Fantastic Beasts and Where to Find Them”) Dambldorovog protivnika Gelerta Grindelvalda glumiće holivudski glumac Džoni Dep.

Foto: Tanjug / Jordan Strauss / Invision / AP

Informaciju je potvrdio Dejvid Jets koji je režirao poslednja četiri poglavlja serije filmova o Hariju Poteru, a potpisuje režiju i u ovom nastavku.

“Kasting za film sproveden je po principu pronalaska najboljih glumaca. Tražili smo inspirisane, zanimljive glumce koji će oteloviti najbolje uloge. Kada smo razmišljali o ulozi Grindevalda, shvatili smo da nema boljeg umetnika. On je odličan glumac i uzbuđeni smo što ćemo sarađivati s njim”, rekao je Jets.

Film će se snimati u Velikoj Britaniji i Parizu. U prvih 10 minuta filma “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, fanovi su imali prilike da vide lik Grindelvalda samo s leđa, a mnogi su prepoznali upravo Depa.
Prvi film, u kojem glavnu ulogu tumači Edi Redmejn, smešten je u isti univerzum kao i priče o Hariju Poteru, ali sedamdeset godina ranije.

Reč je o filmu inspirisanim istoimenom knjigom J.K. Rouling, koju je napisala koristeći pseudonim Njut Skamander. Knjiga se pojavljuje u serijalu, a autorka je odlučila da napiše i knjigu o fantastičnim stvorenjima iz perspektive čarobnjaka Skamandera koji ih istražuje.

Nastavak filma trebalo bi da se pojavi u bioskopima 2018. godine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s