Podzemni svet: Krvavi ratovi od 8. decembra u bioskopima!

Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja u „Krvavim ratovima“ – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala „Podzemni svet“! Superseksi Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – njenog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio širom sveta.

foto: Promo

Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster. Spektakl sa vampirima i vukodlacima u domaće bioskope stiže od 8. decembra!

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja.

Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas. Film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ snimam je tokom deset nedelja u Pragu u Republici Češkoj.

„Podzemni svet“ je filmska franšiza koja je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s