Serija “Čovek u visokom dvorcu” dobila treću sezonu

Amazon je naručio treću sezonu svoje originalne dramske serije Čovek u visokom dvorcu (The Man in the High Castle). Erik Overmajer, koji je autor serije i izvršni producent Amazonove popularne serije Bosch, je postao izvršni producent i vođa programa za sezonu 3.

Overmajer je zamenio nakon iznenadnog odlaska izvršnog producenta i autora serijeFrenka Spotnica na sredini produkcije druge sezone, nakon sukoba sa Amazon studijom. Nakon sukoba nije odmah nađena zamena za Spotnica već je odgovornost za seriju preuzeo trenutni producentski tim.

“Vanvremensko istraživanje likova u najnižoj tački čovečanstva donelo je neverovatne priče već dve sezone”, rekao je Džo Luis, čelnik komedije i drame Amazon studija. “Erik i njegov tim su odlični u stvaranju priča o unutrašnjim životima ljudi koji se bore za dobro u svetu zla”.

Serija Čovek u visokom dvorcu (The Man In The High Castle) zasnovana na nagrađivanom romanu Filipa Dika, sa izvršnim producentom Ridlijem Skotom i Frenkom Spotnicom, istražuje kako bi bilo da su Savezničke Snage izgubile rat, a da su Japan i Nemačka zavladali Amerikom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s