Najiščekivaniji filmovi 2017. godine

1. “Lepotica i zver”

Animirana bajka Walta Disneyja dobila je sasvim novo ruho. Fanovi crtaća će biti srećni da će se sve klasične balade naći i u igranom filmu! Sa sjajnom glumačkom ekipom, živopisnim scenarijom, film će vam sigurno doneti magičnu atmosferu dobre stare bajke.

Stiže u martu!

2. “Tor: Ragnarok”

Sledeće godine, Marvel planira da objavi još novih filmova, ovog puta smeštenih u Thorovom svetu. Moćni sin Odinov se ujedinjuje sa neverovatnim Hulkom da bi sprečili Ragnarok (kraj sveta). Ali da b spasili Univerzum, heroji će morati da se izbore sa vatrenim demonom Surturom koji želi da spali Devet Realma i ubije većinu stanovnika.

Stiže u oktobru!

3.”Liga Pravednika”

Batman i Superman formiraju tim dok nova pretnja dolazi. Ime negativca je Darkseid, i nejgova moć je tako destruktivna da može da uništi čitavu galaksiju! Ali da bi našli i regrutovali ligu metaljudi, Bruce Wayne će morati da pretraži čitav svet!

Stiže u novembru!

4. “The Dark Tower”

Film koji moraju da odgledaju svi fanovi Stephena Kinga. Dugoiščekivana adaptacija njegove fantastične serije knjiga “The Dark Tower” stiže u leto 2017. glavnu ulogu igra Idris Elba (koji je igrao i Heimdalla u dva Thor filma) a film govori o kauboju Rolandu (Elba) i njegovom pohodu ka mističnoj kuli koji može da zaustavi uništavanje njegovog sveta.

Stiže u julu!

5. “xXx: Return of Xander Cage”

Xander Cage se vratio! Lik Vina Diesela ne samo da mora da pronađe novi tim profesionalaca koji će mu pomoći da završi misiju, već mora i da ih ubedi da ga prate. Ako si ljubitelj scena tuče, uzbudljivih jurnjava kolima i rizičnih poteza, ovaj film je baš za tebe.

Stiže već u januaru!

6. “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

Jack Sparrow (oh, izvinite, Captain Jack Sparrow) opet nema sreće: zastrašujući kapetan Salazar, vođa ekipe smrtonosnih duhova pirata i stari Jackov neprijatelj beži iz Đavoljeg trougla,odlučan da ubije svakog pirata na moru, uključujući i Jacka. Jedina šansa za preživljavanje je da poseduju legendarni Posejdonov trozubac, moćni artefakt za koji se tvrdi da poseduje kompletnu kontrolu nad morima.

Stiže u maju!

7. “Wonder Woman”

Diana, princeza Amazona, odrasla je među ratnicama na izdvojenm ostrvu. Ali kada se mladi pilot sruši na njihovim obalama i ispriča im o velikom konfliktu koji može da uništi čitavu planetu, ona odlučuje da napusti dom i zaustavi opasnost. Boreći se jedni pored drugih, heroji će otkriti svoje istinske moći i razumeti za šta su sve spremni da se bore.

Stiže u junu!

8. “Star Wars: Epizoda VIII”

Rey je napravila prve korake u “Star Wars: Buđenje sile” i sada nastavlja sa svojim epskim putem uz Finna, Poe i Luka Skywalkera u sledećem poglavlju Star Wars sage. Ko je Rey? Odakle potiče? Ova pitanja će dobiti sasvim neočekivane odgovore…

Stiže u decembru!

9. “Ghost in the Shell”

Iako je sajber tehnologija prilično pomogla svetu nas mnoge načine, može da ima i zastrašujuće posledice. Opasni negativac po imenu Puppeteer je sposobvan za “hakovanje duhova” i preuzimanje kontrole nad telom sajber osobe bez njenog znanja. Koristeći svoje veštine, on počinje da se meša u politiku. Jedina osoba koja može da zaustavi ovog kriminalca je policajka – The Major (Scarlett Johansson) koja vodi jedinicu za elitne zadatke Section 9.

Stiže u martu!

10. “Kong: Ostrvo lobanje”

Obična ekspedicija na izgubljenom ostrvu se pretvara u katastrofu. Od samog početka, tim istraživača shvata da tu nisu dobrodošli. Ipak, oni su i dalje nesvesni da nije vlasnik ostrva taj kog treba da se plaše i da zalaze u teritoriju mitskog Konga.

Stiže u martu!

11. “Guardians of the Galaxy Vol. 2”

Peter Quill (ili Starlord ako želi) formira svoj tim, nalazi prave prijatelje i na kraju zadobija poštovanje svih. Jedina stvar koja ga brine je njegovo poreklo. On zna da je njegov otac bio izgubljen negde u svemiru. Ali ko je bio taj čovek? Odgovor ćemo saznati ovog proleća!

12. “Moćni rendžeri”

Ako su vas priče o avanturama moćnih rendžera nekada držale prikovane za TV ekrane, onda je ovaj film za vas! Grupa srednjoškolaca, od kojih svako ima svoje strahove i probleme iznenada dobija supermoći. Naša planeta je u opasnosti i samo ovi mladi heroji je mogu spasiti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s