Vraća se Mila Jovović i "Pritajeno zlo"

“Pritajeno zlo: Konačno poglavlje” je šesti nastavak popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela. Film u srpske bioskope ulazi danas!

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači Mila Jovović čiji će se lik Alis u poslednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom Ambrela.

Radnja filma “Pritajeno zlo: Konačno poglavlje” nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film „Pritajeno zlo: Osveta“ završio. Alis (Jovović) jedina je preživela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu…

Filmski serijal Pritajeno zlo do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Uz Milu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen. Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol W. S. Anderson (reditelj prvog filma „Resident Evil“, ali i reditelj hitova „Alien protiv Predatora“, „Tri musketara“ i „Pompeja“).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s