Resident Evil 7 prodat u 2,5 miliona primeraka

U najnovijem zvaničnom izveštaju kompanije Capcom, navodi se da je Resident Evil 7 za svega tri dana prodat u preko 2,5 miliona primeraka za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Foto: YouTube Screenshot

Od toga, u ovom trenutku preko 73 000 registrovanih igrača uživa u igri igrajući je preko PlayStation VR uređaja. U ovu grupu spada i naš kolega iz Play!Zine redakcije, čiji opis RE7 VR iskustva ćete imate prilike da čitate februarskom broju časopisa.

U istom izveštaju se navodi da su igre iz Resident Evil serijala, od kada se prvi put pojavio pa do danas, prodate u preko 75 miliona jedinica, što Resident Evil čini ubedljivo najprodavanijim serijalom u vlasništvu Capcoma.

Ovih dana je takođe bila i premijera filma Resident Evil: The Final Chapter u Evropi i Americi, nakon što je film imao svetsku premijeru u Japanu još 23. decembra prošle godine.

Ovo nije kraj Resident Evil sadržaja kada je 2017. godina u pitanju, jer nam 27. maja stiže i premijera animiranog filma Resident Evil: Vendetta, trećeg animiranog filma u serijalu, nakon Resident Evil: Degeneration iz 2008. godine i Resident Evil: Damnation,koji je izašao 2012. godine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s