Promocija romana ”Projekat Herkules” Ivana Brankovića

Promocija nove knjige Ivana Brankovića „Projekat Herkules“ biće održana večeras u Centru za kulturu Valjevo, s početkom u 19 časova. Pored autora, o knjizi će govoriti i valjevski pesnik Bojan Ivanović.

Biće to prilika da publika u Valjevu, inače autorovom rodnom mestu, sazna nešto više o triler serijalu koji je započet romanom „Prometejev dnevnik“, a nastavljen „Projektom Herkules“. Ovo književno veče može biti naročito zanimljivo poklonicima nerazjašnjenih misterija, segmentu kome će biti posvećen jedan poseban deo promocije u okviru koga će Branković, uz video prezentaciju, govoriti o nekim od tajanstvenih događaja koje je obradio u svojim knjigama, kao što su bekstvo Rudolfa Hesa i satelit Crni vitez.

Okosnicu Brankovićevog serijala čini misteriozni pad nepoznate letelice na jugozapadu Nemačke tokom 1936. godine – događaj koji je zahvaljujući zataškavanju od strane pripadnika SS-a, gotovo potpuno pao u zaborav. Osam decenija kasnije, agent Kolmen biva uvučen u potragu za odgovorima u vezi sa ovim slučajem. Vrtoglava avantura koja sledi povešće ga u potragu za artefaktima koje su tražili mudraci Aleksandrijske biblioteke, templari i Hajnrih Himler, a put će ga voditi na razne lokalitete širom sveta od ruševina Puma Punkua, preko Malmea, pa sve do katakombi Beograda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s