Za fanove serije "Tvin Piks": Tajni dnevnik Lore Palmer od maja u prodaji

Dok odbrojavaju još tri meseca do dugo čekanog nastavka serije „Tvin Piks” Dejvida Linča, fanovi će moći da uživaju u novom izdanju „Tajnog dnevnika Lore Palmer” koji 2. maja izlazi u audio-verziji.

Šeril Li kao Lora Palmer

Knjigu, koju je 1990. napisala Dženifer Linč, čitaće Lora Palmer glavom i bradom: glumica Šeril Li koja je tumači u kultnoj seriji.

Evo zvančnog sinopsisa: „Dnevnik prati Lorin život od 12. godine do smrti u 17. i opisuje užasnu pozadinu događaja koji je pokrenuo celu seriju – njenog ubistva.

U svojim intimnim zapisima, Lora od vesele i naivne tinejdžerke izrasta u napaćenu dušu iza lažnog osmeha kraljice mature. Progonjena vizijama groznog čoveka sa dugom kosom – demonske pojave koju zna samo kao BOB – Lora se sunovraćuje u svet droga, seksualnog promiskuiteta i prostitucije. Dok tone sve dublje i dublje u bezdan, Lora je primorana da preispita ko je i šta je, u stvari, BOB”.

Lora Palmer sa roditeljima

Treća sezona „Tvin Piksa” premijerno će biti prikazana od 21. maja na američkoj mreži Showtime i imaže 18 epizoda. Prve dve epizode biće odmah odstupne i onlajn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s