Promocija “Crnog dijamanta” u Ben Akibi

Belgrade Art Show, izdavačka kuća Kovačnica priča i autorka Ksenija Pešić pozivaju sve predstavnike medija i ljubitelje naučne i epske fantastike da u nedelju, 26. februara u klubu „Ben Akiba“ od 20h prisustvuju specijalnojpromociji knjige „Crni Dijamant“, literarnog prvenca mlade autorke koji je u prvom izdanju doživeo veliki uspeh kod domaće publike.

Osnivač Belgrade Art Show-a Pavle Knežević posvetiće čitavo veče nekonvencionalnom i multimedijalnompredstavljanju SF naslova sa elementima epske fantastike, čiji je prvobitni tiraž odavno rasprodat, i čije se drugo izdanje željno iščekuje.

Pored konferencije za novinare i publiku, klub „Ben Akiba“ će posebnom ambijentalnom muzikom, multimedijalnim prezentacijama kao i teatralnim predstavljanjem glavnih likova romana, na jedno veče biti „transformisan“ u magični svet „Crnog Dijamanta“.

U profesionalnim kostimima koji verno prikazuju taj svet, oni će takođe čitati odlomke iz ovog književnog dela koje se bavi opasnim promenama u čitavom kosmosu, svemu što stoji iza verovanja čovečanstva u natprirodne sile, od bajki do religije, i ulogom jednog, naizgled malog čoveka, na čijim leđima je sudbina čitavog živog sveta koji taj kosmos nastanjuje.

Tvorac „Crnog Dijamanta“, Ksenija Pešić.. Ovo je njeno prvo prozno delo, dok se iza nje nalaze finale Limskih večeri poezije, kao i nebrojene nagrade sa pesničkih takmičenja u čitavom regionu, uključujući i nagradu „Borislav Pekić“.

Rođena je 1988. godine u Beogradu, završila je Filološku gimnaziju, osnovne studije Pravnog fakulteta u Beogradu i postdiplomske studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Zemunu.

Belgrade Art Show očekuje sve ljubitelje pisane reči na promociji kakvu još niste videli!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s