Startuje škola za čarobnjake!

Ako ste ikad zamišljali da budete Hari Poter i bavite se magijom i veštičarenjem, evo prilike da se upišete u prvu školu za čarobnjake!

Sad i vi možete biti Hari Poter: Upišite školu za čarobnjake! VIDEO

Naime, u Velikoj Britaniji je otvorena škola “Bothwell School of Witchcraft” koja je tacionirana u istočnom Eseksu, u zamku Herstmonso. Upisnici moraju imati 18 ili više godina i moći će pristupiti školi od jula ove godine. Naravno, nije u pitanju prava škola magije, već vrsta LARP-a (Live Action Role-Play), odnosno kreiranje uloga/likova.  Prijave će se vršiti putem obrasca na Kickstarteru. Ovaj obrazac će takođe koristiti i kao osnova za kreiranje lika.

Svi polaznici će dobiti magijske uniforme i kravate, u zavisnosti kom ogranku škole pripadnu. Tokom svog boravka, prisutni će pohađati predavanja, učestvovati u banketu i plesati na magičnom balu. Jedino što će učesnik morati sam da ponese je čarobni štapić!

Inače, maskiranje u poznate “Hari Poter” likove nije dozvoljeno. Na sajtu škole stoji „Boutvel škola veštičarenja je smeštena u sasvim drugi univerzum i vreme sa novim likovima i zapletima“.

Prva klasa će moći da se oproba u studiranju magije u avgustu, za 500 američkih dolara po polazniku, a Kickstarter kampanja počinje 28. marta. U cenu su uključeni smeštaj i hrana za dva noćenja u zamku kao i operma koju učesnik dobije tokom trajanja igre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s