King Kong stigao na njujorški Tajms skver

Pet i po metara velika glava King Konga otkrivena je u njujorškom muzeju voštanih figura Madam Tiso.

Nova atrakcija popularnog muzeja deo je nedavno postavljene instalacije koju uz glavu divovskog majmuna čini “džungla od bambusa” i replika kampa na Ostrvu lobanja iz filma koji će se u američkim bioskopskim dvoranama početi da se prikazuje ove nedelje.

“Veličina i obim glave su stvarni i odgovaraju onima mitskog King Konga”, kazao je predstavnik njujorškog Madam Tiso muzeja, Erik Flue.

“Njegova rika iznosi 90 decibela, što odgovara buci koju proizvodi Boeing 737 pri sletanju. Glava istovremeno mumlja, frkće, brunda i riče”, kazao je.

U njujorškom muzeju je u isto vreme postavljena i voštana figura britanskog glumca Toma Hidlestona koji u filmu glumi kapetana Džejms Konrada.

Film o istraživačima koje je avantura okupila na prekrasnom neistraženom ostrvu u Tihom okeanu gledaoci željno iščekuju.

Uz Hidlestona u filmu glume Semjuel L. Džekson, Oskarovka Bri Larson, Džon Gudmen i Džon Rajli. Film je tiokom pola godine sniman na tri kontinenta. Neke od lokacija dosada nisu bile prikazane ni u jednom filmu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s