Kraj "Igre prestola" će biti "brz i kratak"

Naredne dve sezone “Igre prestola” biće i bliže i kraće od prethodnih. Između sezona sedam i osam biće samo dva meseca pauze, a finalna sezona će imati samo šest epizoda.

Foto: Getty Images

Čovek koji vuče konce Dejvid Beniof je na konferenciji SXSW rekao da postoji 140 stranica osnove za scenario za šest epizoda poslednje sezone, što je za epizodu manje od ionako skraćene sedme sezone.

“Od početka smo želeli da snimimo film koji traje 70 sati. Ipak će sve biti ukupne dužine 73 sata, ali smo skoro ispunili ono što smo zamislili kada smo počinjali – imali smo početak, sredinu i sada stižemo do kraja. Bilo bi teško da smo ostali bez nekog iz glumačke ekipe, ali sam srećan da su svi tu i da možemo da završimo onako kako smo zamislili”, rekao je Beniof.

Pretpostavlja se da će se priča “sužavati” iz epizode u epizodu, sve do konačne kulminacije, kao i da će ljubitelje serije do kraja sačekati brojna iznenađenja i ne baš prijatne smrti.

Takođe, na konferenciji je otkriveno da će HBO možda raditi još neku seriju u svetu “Igre prestola”, ali da ljudi koji potpisuju originalnu seriju sa njom neće imati nikakve veze.

“Rado ću je odgledati, ali mislim da je studiju potrebna sveža krv”, rekao je Beniof.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s