Assassin’s Creed: Posle filma, stiže serija!

Samo nekoliko meseci nakon premijere filma “Assasin’s Creed”, Ubisoft je najavio da radi i na televizijskoj seriji po motivima igre.

Glavni kreator sadržaja za igru Azajzija Ajmar učestvovao je u Reddit razgovoru sa fanovima, koji su mogli da ga pitaju bilo šta. Jedno od pitanja je bilo – šta se dešava sa serijom o kojoj se šuškalo prošle godine?

“Biće kao sa filmom, ne želimo da žurimo, već da posvetimo potrebno vreme kako bismo napravili pravu stvar. Ako je pitanje da li planiramo seriju, odgovor je da,” napisao je on.

U filmu iz decembra 2016, Kalum Linč (Majkl Fasbender) otkriva da je potomak tajnog društva “Asasina” zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Pored glavne uloge Fasbender je zadužen i za produkciju, dok režiju potpisuje Džastin Kurcel. U filmu igraju i oskarovka Marion Kotijar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s