KURIR: Zvezda Folka peva u Fantomu iz opere?

Glavnoj ulozi u novom mjuziklu „Fantom iz opere“, u režiji Juga Radivojevića, najbliža je mlada glumica i pevačica Katarina Bogićević, saznaje Kurir.

Finalistkinja emisije „Ja imam talenat“ i glumica iz serije „Folk“ bila je najbolja na održanoj audiciji za koju se prijavilo više od sto kandidata.

– Reditelju i dirigentu Vesni Šouc najteže je bilo da izaberu devojku koja će pevati ulogu Kristin. Audiciju je vodio glumac Dragan Vujić Vujke, a u sali je sve vreme sedeo i Slobodan Stefanović, prvak Pozorišta na Terazijama, za koga se od prve objave u Kuriru znalo da će tumačiti naslovnu ulogu Fantoma. Za njegovu partnerku u trci su ostale Iva Stefanović i mlada Katarina, koja je najbolje otpevala svoje deonice.
Veliki favorit Branislava Podrumac nije ušla u najuži izbor. „Fantom“ je zahtevan projekat i reditelj je pomerio početak proba jer nije još siguran kome da poveri nezahvalan zadatak – priča sagovornik Kurira.

Do zaključenja broja Jug Radivojević je ostao nedostupan za komentar, a i datum prve probe je još neizvestan.

Mlada Katarina već je izvela najpoznatiji song iz mjuzikla u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Na Terazijama svi s nestrpljenjem čekaju premijeru krajem oktobra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s