“Osmi putnik: Kovenant” ima danas premijeru

Premijera filma „Osmi putnik: Kovenant“ u beogradskim bioskopima zakazana je za 17. maj, dok će na redovnom repertoaru film moći da se gleda od 18. maja.

U svemiru niko ne može čuti tvoj krik. Posle skoro četiri decenije, ove reči postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-dela Ridlija Skota, futurističkog horora „Osmi putnik“.

Kako bi istražio najmračnije uglove, još jednom se tvorac i(s)konske franšize vraća svetu koji je stvorio. Njegov najnoviji nastavak „Osmi putnik: Kovenant“, pulsirajuća je nova avantura koja pomera granice R-rated terora.

Postavljen deset godina posle događaja iz prethodnog hita iz 2012. „Prometeja“, u ovom filmu Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima.

Sa ovim šestim nastavkom u blokbasterskoj franšizi, vizionarski reditelj došao je do samih rubova otkrivanja misterioznog porekla majke svih Alien-a, letalnog Ksenomorfa iz originalnog filma.

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s