Danas novi Festival epske fantastike u Domu omladine

Novi Festival i konvencija epske fantastike biće održan danas u Domu omladine Beograda (donji deo, tribinska-bioskopska sala).

Konvencija se sastoji iz dva dela: tribinskog i turnirskog (društvene igre). Klubovi C22 i Conflux imaće i posebno deo predvidjen za izlaganje deo gde će moći da se nabave različite društvene igre. Cena ulaznice: 200 din.

Tribine (bioskopska sala):

14:30 Warcraft tribina Horda vs. Alijansa (tribinu vodi Vladimir Stanković)

16:00 Igra Prestola ’’Zavere i spletke pred sezonu 7’’ (tribina o zaverama i spletkam u Igri prestola, kao i o tome šta nas sve očekuje u novoj sezoni popularne HBO serije, tribinu vode Marko Miranović i Miloš Đurović)

17:00 JRR Tolkien biografija (tribina o biografiji ,životu i delu Tolkina, tribinu vode Marko Miranović i Miloš Đurović)

18:30 Velike bitke u Silmarilionu (tribina o najvećim epskim bitkama iz Tolkinovog Silmariliona, tribinu vodi Marko Vasić)

20:00 Naši pisci u (epskoj) fantastici – poslednja tribina je posvećena našim piscima i njihovim knjigama. Gosti na ovoj tribini su: Ivan Branković, Dmitrije Stevanović, Nebojša Petković, Nikola Jovanović, Mladen Đorđević i Milena Stojanović, a glavna tema su njihove najnovije knjige.

Turnirski deo i društvene igre:

-Veliki turnir u Katanu (60 igrača, priavljivanje kod Klub C22, turnir traje tokom čitavog dana – klub ce otvoriti poseban event za turnir u Katanu)

–Dungeons and Dragons (prezentacija igre, tri stola su predviđena, priavljivanje kod Klub C22, broj igrača i timova je ograničen, u suštini pet igrača najviše po jednom stolu može da učestvuje)

-Magic the Gathering (tokom celog dana i programa klub Conflux će vršiti prezentaciju popularne kartične igre Magic the Gathering, igra će moći da isproba na većem broju stolova, a klub Conflux će podeliti i veći broj promo dekova, nije potrebno prethodno pravljivanje).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s