Film "Wonder Woman" premašio očekivanja sa zaradom

Američki superherojski film “Wonder Woman” zaradio je u bioskopima više od 103 miliona dolara, što je nadmašilo očekivanja filmskog studija Warner Bros.

Filmski studio je procenio da će akciona pustolovina o superjunakinji od prikazivanja na severu SAD zaraditi oko 100 miliona dolara. Dodatna zarada od tri miliona dolara, ali i neuobičajno mali pad broja gledalaca od subote do nedelje, pokazuju da reč onih koji su pogledali film “uzima više maha nego obično”.

Film rediteljke Peti Dženkings postao je jedan od najuspešnijih filmova o ženskom superheroju.

Glumica Gal Gadot tumaći ulogu glavne superjunakinje. Pre nego što je postala “Wonder Woman”, glavna junakinja je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, odlučuje da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti globalnu pretnju.

Boreći se pored muškaraca u ratu koji će okončati sve sukobe, Diana će otkriti svu snagu svoje moći i svoju istinsku sudbinu.

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston. Peti Dženkins je režirala film prema scenariju Alana Hajnberga, priču su osmislili Zek Snajder, Alan Hajnberg i Džejson Fuš.

Film dolazi u srpske bioskope 15. juna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s