Ništa od nastavka "Ghostbusters"-a

Uspeh prošlogodišnjeg ributa “Ghostbusters” bi mogli opisati starom poslovicom: “Po jutru se dan poznaje”. Ovo će razumeti svi oni koji su pratili njegovu najavu i realizaciju, a za one koji se tek sada upoznaju sa tim reći ćemo da je prvi trejler za ovo ostvarenje proglašen za najomraženiji u istoriji YouTube kanala, a sam film postao jedno od tzv. “box office bomb” ostvarenja, odnosno smatra se veoma neuspešnim.

Stvari nisu najbolje ni u finansijskom smislu, jer je puno novca uloženo u njegov nastanak, a zarada na blagajnama nije bila dovoljno visoka.

Sa takvim činjenicama retko ko bi se usudio da planira dalji razvoj ovog projekta. Zato je razumljivo da Den Ejkrojd, član vodeće glumačke postavke originalnog filma i izvršni producent njegovog ributa, sumnja u mogućnost nastanka nastavka ributa.

Evo šta je rekao tim povodom gostujući u emisiji “Sunday Brunch” (Channel 4): “Devojke su odlične u njemu. Kejt Mekinon, Melisa Mekarti i Kristen Vig – kako su divne, divne glumice – i Lesli Džouns. Bio sam veoma srećan u vezi sa filmom, ali koštao je mnogo. Sony ne voli da gubi novac, oni to ne vole. Film je zaradio dosta novca širom sveta, ali je jednostavno koštao previše, ekonomski nije izvodljivo uraditi još jedan. Dakle, šteta je”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s