Sedma sezona “Igre prestola” ove noći – od 3 ujutru!

Serija “Igra prestola VII”, koja će na HBO-u u Srbiji biti emitovana istovremeno kada i u SAD-u: 17. jula, u noći između nedelje i ponedeljka u tri sata ujutru po našem vremenu.

Prva epizoda sedme sezone “Igre prestola” istog dana biće u jutarnjim satima premijerno dostupna i na usluzi videa na zahtev HBO GO a tokom dana i na HBO On Demand, dok dodatno prikazivanje na ovom kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

Detalji o zapletu su se krili u strogoj tajnosti i o svemu se samo nagađalo. Autor knjiga po kojima je serija nastala nije napisao nastavak pa se bukvalno ništa sa sigurnošću ne zna, a glumci nisu smeli ništa da otkrivaju. Sve do sada.

Šta će se odigrati u nastavku, odnosno deo toga, otkriva Rori Meken koji igra upečatljivog Sandora Klegena – Psa.

– Za nejga se sve završilo tako što ga je bratstvo Without Banners postavilo pred izbor hoće li ili neće da uradi pravui stvar, pronađe mir u sebi i da se bori protiv zla, zajedno sa njima. I on bira da ostane sa Bratstvom. U novim epizodama i publika kreće na put sa njima – kaže Meken.

U isto vreme, za Sema, jednog od omiljenih junaka, serijal se nastavlja tako što ga zatičemo u Citadeli, i na osnovu svega onog što je radio proteklih godina, svi bi pomislili da će biti presrećan među knjigama. Ali, on je malo drugačiji nego na početku.

– On sve više želi da može da utiče na dešavanja, i to je deo njegove osveta ocu – on želi da mu dokaže da nije bio u pravu. “Znam da si rekao da sam beskoristan i da je čitanje knjiga beskorisno i da bi trebalo da umem da se borim, da umem dobro da jašem, ali sada sam ja taj koji pravi razliku – otkriva Džon Bredli Vest koji igra Sema.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s