Fantastične zveri 2 – sa podnaslovom: “Zločini Grindevalda”

Drugi deo filma o fantastičnim zverima iz sveta “Hari Poter” sage je okupio sjajne glumce i glumice

fantastične zveri

Svi su bili oduševljeni filmom “Fantastične zveri i gde ih naći”, a iako tek za godinu dana možemo očekivati nastavak koji je najavljen za 16. novembar 2018. godine, evo nekoliko stvari zbog kojih ćete željno iščekivati ovaj datum.

Drugi deo filma nosi naziv “Fantastične zveri: Zločini Grindelvalda” (Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald), čime je potvrđena teorija da će se radnja ovog dela bazirati na zlom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu kojeg tumači Džoni Dep.

“Na kraju prvog dela filma, moćni mračni čarobnjak Gelert Grindelvald je zarobljen od strane MACUSA (Magičnog kongresa Sjedinjenih Američkih Država) uz pomoć Njuta Skamandera. Ali, kao što i zapretio, Grindelvald uspeva da pobegne i nameračio se da okupi pratioce koji neće znati njegovu pravu nameru: da uzdigne čistokrvne čarobanjake da vladaju nad svim bićima koja ne poseduju magiju. Kako bi sprečio da se njegovi planovi ostvare, Albus Dambldor šalje na zadatak svog bivšeg studenta Njuta Skamandera koji pristaje da pomogne, nesvestan opasnosti koje slede. Ljubav i vernost se nalaze pred velikim testom, čak i među naiskrenijim prijateljima i porodicama, u sve više razdeljenem svetu čarobnjaka”, stoji u saopštenju “Vorner Brosa”.

 

Pored naslova i sinopsisa, imamo priliku i da vidimo Džuda Loua u ulozi mladog Albusa Dambldora, Džoni Dep je Grindelvald, Edi Redmejn se opet pojavljuje u ulozi heroja Njuta Skamandera, a tu su i Ezra Miler (Kridens), Kalum Turner (Tesus Skamander, Njutov stariji brat), Zoi Kravic (Leta Lestrejndž, nekada je bila bliska sa Njutom ali je sada verena za Tesusa), Ketrin Voterston (Tina), Den Fogler (Džejkob, “običan” čovek) i Klaudija Kim (Malediktus, nosilac krvne kletve zbog koje će se u jednom trenutku pretvoriti u zver).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s