Supernova spektakl na kraju godine u Filharmoniji

Beogradska Filharmonija pod vođstvom maestra Alana Bjelinskog održala je spektakularni novogodišnji koncert na sceni Kolarca.

Baš kao i u četvrtak na istom mestu filharmoničari su svirali teme iz holivudskih akcionih filmova dok je publika na velikom video bimu gledala Supermena, Iks mena. Tora, Spajdermena, Zoroa, junake Ratova zvezda…

Filharmoničari su sa velikom sigurnosću napravili novi isklorak u primenjenu, ovog puta filmsku muziku.

Publika je sa velikim oduševljenjem slušala izuzetne teme iz holivudskih filmova dok su super junaci na velikom platnu pokazivali svoje super moći.

Baš zbog toga koncert je nazvan “Supernova”.

U drugom delu nastupa filharmničari su “predstavili” Betmena, Kapetana Ameriku, Fantastičnu četvorku i Tinejdž mutant nindža kornjače.

Kao što je red, filharmoničari su najslađe ostavili za kraj: na bis su odsvirali dirljivu „The Lonely Man” Džozefa Harnela iz filma „Neverovatni Hulk” i glavnu temu iz „Indijane Džounsa” na opšte oduševljenje publike, koja je u početku aplaudirala uz ritam, kao da je na novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije.

Priliku da slušaju filnmsku muziku u izvođenju Beogradske filharmonije imaće danas Novosađani u Srpskom narodnom pozorištu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s