Marvelov "Crni panter" u bioskopima

“Crni panter” je jedan od najisčekivanijih filmovima o super herojima koji će biti prikazan ove godine. Marvelov junak je već pobrao odlične kritike, a danas će biti premijerno prikazan i kod nas.

Crni panter SF film

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Čala će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet.

Crni panter - naučna fantastika

Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera, kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života.

U filmu o heroju koji nema svoj strip, ali je dobio ekranizaciju, glavne uloge tumače Čedvik Bozman, Lupita Njongo, Endi Serkis, Forest Vitaker, Martin Frimen i drugi.

Početak projekcije u 20.00

U četvrtak u bioskopu „Sine grand“ u tržnom centru „Kapitol park Rakovica“, biće održano tematsko veče namenjeno muškarcima, koje će posetiocima bioskopa doneti, uz projekciju filma „Crni panter“ i različite poklone. Iako je veče tematsko, dame su dobrodošle.

Posetioci bioskopa će uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 530 dinara, na poklon dobiti energetsko piće i časopis Auto bild.

Početak projekcije je u 20 časova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s