“Solo” će biti najzabavniji Star Wars film do sada

Donald Glover veruje da će fanovi uživati u zabavnom tonu filma “Solo: A Star Wars Story”. U intervjuu za Entertainment Tonight Glover, koji tumači mlađanog Landa Calrasijana, izjavio je da je dolazeći Star Wars film zabavniji od bilo čega što ste do sada videli u franšizi, između ostalog zato što ionako znamo sudbine glavnih likova.

naučno fantastični film Solo: A Star Wars Story

“Naravno da su svi Star Wars filmovi zabavni,” Glover se ispravlja, “ali kod ovog filma imate drugu situaciju, znamo šta će se desiti, znamo da njih dvojica neće poginuti, samim tim možete da se prepustite i uživate u njihovoj priči.”

Glover je takođe napomenuo da je ovo bilo veliko olakšanje i za same glumce, te da su i oni mogli da uživaju u snimanju bez većih pritisaka, i da nam tako otkriju prošlost voljenih likova kao što su, prevashodno, Han Solo ali i Lando kao i Čubaka.

“Mi znamo, otprilike, šta se dešava i kako dolazimo do tačke koja povezuje filmove, i samim tim možemo i sami da se zabavimo bez bojazni da ćemo upropastiti originalnu priču, kao što je to bio problem sa drugim Star Wars filmovima. Ovaj film vam je čisti, zabavni, letnji hit i veoma sam uzbuđen zbog svega što smo uradili. Mnogo je kul,” Glover završava svoje izlaganje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s