“Ready Player One” od danas u bioskopima

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog Oskarovca Stivena Spilberga “Ready Player One″, bazirana  na istoimenom bestseleru Ernesta Klajna, danas stiže u naše bioskope.

Naučno-fantastični film "Ready Player One"

Film donosi priču o svetu 2045. godine, koji je pogođen energetskom krizom, globalnim otopljavanjem  i prenaseljenošću. Surova realnost je toliko nepodnošljiva da većina stanovnika vodi alternativni život u OASIS-u, unutar virtuelne stvarnosti.

U OASIS-u ljudi  mogu biti šta god požele, mogu da izgledaju  kako žele i da rade  šta žele, mogućnosti su neograničene.

Gejmer Vejd Vots  glavni je junak priče koji se oseća živim jedino kada odlazi u virtuelni svet u kom sam stvara granice. A sve zahvaljujući internetu,  svojoj intuiciji i mašti.

Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a Džejms Holidej na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtuelni svet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om.

Konkurencija je jaka, no Vejd  uspeva da otkrije  ključ rešavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će preduzeti  sve kako bi mu oduzeli nagradu. Vejd  i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Film će biti prikazan i na „Večeri za tinejdžere“ u svim bioskopima „Sinepleks“, u četvrtak 29. marta od 19.30 časova, uz specijalan program i poklone za posetioce.

Pre početka filma mladi posetioci će biti povedeni na uzbudljivo putovanje u virtuelnu realnost, imaginaran svet Eosa i Overvoča uz zabavu za sve posetioce koju je u bioskopima „Sinepleks“ pripremio „Kompjuterlend“ uz poklone iznenađenja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s