Spilberg otkrio zašto je od svih svojih filmova najviše puta pogledao E.T.

Stiven Spilberg stvorio je neke od najpoznatijih i najveličanstvenijih trenutaka u filmskoj industriji, ali među svim njegovim delima nalazi se i jedno koje je njemu najdraže.

Stiven Spilberg

Reč je o filmu E.T. iz 1982. godine koji je, prema sopstvenom priznanju, pogledao najviše puta od svih svojih ostalih filmova do sada.

Spilberg kaže da je reč o filmu koji je imao najviše uticaja na njega i njegov život jer je zbog tog filma poželeo da postane otac.

“Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao da imam decu. Isuviše sam bio zauzet karijerom da bih razmišljao o deci”, izjavio je slavni režiser za LADbible.

“Radeći s Dru Barimor, Henrijem Tomasom i Robertom Meknotonom, kao i odraslim ljudima koji su se tokom snimanja ponašali kao deca, shvatio sam da želim decu”, otkrio je Spilberg.

“To je i film koji sam, od filmova koje sam režirao, najviše puta pogledao do sada, jer su sva moja deca htela da ga gledaju, a uz taj film je uvek dobro imati oca pored sebe jer se deca na početku plaše zato ošto E.T. izgleda drugačije”, kaže Stiven.

Spilberg ima šestero dece – tri sina i tri ćerke.

Slavni režiser dodao je da i danas još veruje u postojanje vanzemaljskog života.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s