Danas svečana premijera animiranog filma” Hotel Transilvanija 3”

U subotu, 28. jula od 16.30, premijerno će biti prikazan film „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ u bioskopu Delta City.

scena iz filma Hotel Transilvanija 3

Specijalni gosti na premijeri su Drakulina ćerka Mejvis i zet Džonatan, koji će prošetati crvenim tepihom i družiti se sa publikom.

Premijeru će uveličati i glumci, koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, među kojima su: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čoli, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Srđan Timarov, kao i Milan Živadinović Billy, Tomaš Sarić, Dušan Svilar, Goca Tržan, Ruža Rupić, Lena Kovačević, Тijana Dapčević i drugi.

Animirani film „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ prikazivaće se u bioskopima od 2. avgusta.

Najpoznatiji vampir na svetu ovog leta odlučio je da konačno uzme odmor i opusti se sa svojom čudovišnom porodicom i prijateljima!

U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima.

Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.

Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s