Alek Boldvin ponovo glumi Trampa, ovog puta u novom "Džokeru"

Glumačka ekipa “Džokera” bogatija je za još jedno veliko ime. Oca superheroja Betmena igraće Alek Boldvin, koji će svoj lik da gradi na osnovu karaktera američkog predsednika. Boldvin je već imao priliku da “skine” lik Trampa, a za taj skeč je prošle godine dobio Emi nagradu za sporednu mušku ulogu u kategoriji komedije. Pored Boldvina, producenti “Džokera” najavili su impresivnu ekipu glumaca.

Foto: Gettyimages

Alek Boldvin igra Betmenovog oca Tomasa Vejna, koji je ujedno i najveći neprijatelj ovog superheroja. Izvor Holivud reportera tvrdi da je njegova uloga građena po uzoru na Donalda Trampa iz osamdesetih.
Naime, originalni Betmen se bori protiv zločina koje su počinili njegovi roditelji Tomas i Marta Vejn. Koliko će novi film da prati originalnu priču za sada nije poznato.

Producenti novog filma o supernegativcu Džokeru, najvećem Betmenovom neprijatelju, imaju nameru da okupe impresivnu ekipu glumaca.

Naslovnu ulogu tumačiće Hoakin Finiks, koji je tri puta nominovan za Oskara. Za sada je poznato i da je Robert de Niro pristao da glumi TV voditelja koji će odigrati važnu ulogu u Džokerovom životu.

Pripreme za snimanje teku punom parom, ali ne bez problema. Mnogi ne vide Finiksa kao glumca koji će moći da iznese ulogu jednog od najpoznatijih filmskih negativaca, pogotovo kada se uzme u obzir maestralni Džek Nikolson u filmu “Betmen” Tima Bartona, piše Biznis insajder.

Hoakin Finiks se priprema za ulogu i na preuranjene kritike odgovara: „Ne razmišljam baš previše o tome šta ljudi misle“.

Premijera filma najavljena je za 4. oktobar 2019. godine, a režiju potpisuje Tod Filips, najpoznatiji po filmu “Mamurluk”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s