930. Pogled iz svemirskog broda od ponoći

Druženje na Beogradu 202 se nastavlja – novo izdanje emisije večeras tačno u ponoć. A u emisiji:

Dr Dejan Ajdačić je najavio jedan projekat koji bi trebao da pomogne vidljivosti srpske fantastike – pravljenju Enciklopedije srpske fantastike na internetu! 

Beogradski fanovi naučne fantastike, iz udruženja „Sci&Fi”, pripremili su i četvrti broj zbirke priča iz cele bivše Jugoslavije! O projektu „Regija fantastika 4” govore Svetislav Filipović i Tihomir Jovanović, ali ćemo čuti i gosta iz Makedonije Mileta Kostova o tome šta se na njihovoj sceni dešava.

Fanovi Harija Potera u Novom Sadu su se organizovali da bi se bavili – kvidičom! O ovom čarobnjačkom sportu govori Marko Radovanović, iz, za sada, prvog i jedinog domaćeg kvidič kluba.

Na nedavno održanoj 5. po redu beogradskoj Potermaniji, bila je održana i tribina o filmu „Fantastične zveri 2” na kojoj se ovaj film secirao „uzduž i popreko”. Kako je to, bar delimično, izgledalo čućete od Isidore Vlasak, Hristine Matić i Vladimira Matića Kuriljeva.

Beogradsko udruženje fanova fantastike „Lazar Komarčić” i u aprilu ima svoj program tribina koji se održava u Domu omladine. O njemu saznajemo od Andreja Ćirića.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s