Protesti zbog gašenja serije!

Serija “The OA” u produkciji striming servisa Netflix otkazana je nakon dve sezone, a fanovi ne odustaju, održavaju proteste ispred sedišta kompanije!

Serija prati Preri Džonson, koja je nestala kao dete, ali se iznenada vraća u rodni grad i ne ume da objasni gde je bila svih tih godina. Naročitu misteriju predstavlja činjenica da je mala Preri bila slepa, a odrasla Preri vidi savršeno! Glavnu ulogu tumači Brit Marling, koja je zajedno sa Zalom Batmanglijem autor serije, a priča odvodi gledaoce u istraživanje fenomena kliničke smrti, vere, velikih zavera i napore grupice ljudi da spasu sve oko sebe.

The OA najava

Da stvar bude još gora, kraj druge sezone, emitovane u martu ove godine, ostavio je više pitanja otvorenim, nego što je dao odgovora. Otvorila se treća dimenzija u kojoj je OA glumica u TV seriji, dok je Hep njen muž!

Ranije je bilo objavljeno da je “The OA” serijal od pet nastavaka, pa su fanovi besni jer očekuju još čitave tri sezone, a neće dobiti nijednu.

Gledaoci su apelovali na Netflix da ili promeni odluku u vezi sa otkazivanjem serije, ili da prepuste prava na seriju Marlingovoj kako bi ona mogla da nađe novu produkciju pod čijim krovom bi nastavili snimanje.
 
Sada su otišli korak dalje – štrajkuju glađu ispred sedišta kompanije, protestuju i na sve načine pokušavaju da ubede Netflix da preinači svoju odluku! Ovo je verovatno najekstremnija reakcija fanova na gašenje neke serije u istoriji!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s