Dizni otkrio detalje o tematskom parku "Zvezdanih ratova"

“Diznijevi” zvaničnici objavili su nove detalje o tome kako će izgledati nedavno najavljeni tematski park “Zvezdanih ratova” na Floridi.

Detalji iz parka

“Zvezdani ratovi: Galaktički zvezdani brod” izgledaće kao dvodnevno putovanje koje će uvući posetioce u potpuno zaseban svet. Jedino što će, umesto putovanja na visokim talasima, posetioci imati osećaj da su lansirani sa parkinga ispred “Volt Dizni Vorlda” na Floridi u svemirskom brodu milione milja iznad Zemlje.

Kada se ukrcaju u svemirski brod, posetioci će postati deo priče u koju su uključeni drugi putnici, članovi posade i glumci obučeni u kostim Čubake ili vojnika Imperije.

Putnici će uživati u obilasku mosta na svemirskom brodu, gde će im biti objašnjeni navigacioni i odbrambeni sistem.

“Na različitim tačkama tokom dvodnevnog putovanja, oni će možda morati da se posluže znanjem koje su prikupili na svemirskom brodu”, rekla kreativna direktorka “Volt Dizni imadžineringa” En Morou Džonson tokom prezentacije koja nije bila otvorena za snimanje i fotografisanje. “Na brodu su likovi od kojih ćete mnoge možda sresti prvi put. U galaksiji je opasno vreme i morate da budete oprezni kada birate s kim ulazite u savez jer je vaš izbor bitan. Od vašeg izbora zavisi kako će se vaša priča razvijati”, objasnila je Džonson.

Prozori soba hotela u kojem će posetioci biti smešteni neće gledati na sunce Floride i drveće palme, već na ekran koji prikazuje blistava svetla zvezda na beskrajnoj tami svemira.

Datum otvaranja još nije saopšten, niti su ustanovljene cene, ali s obzirom da jednodnevni boravak u Magičnom kraljevstvu košta 125 dolara bez taksi, AP procenjuje da ovo iskustvo neće biti jeftino.

Detalji o hotelu su otkriveni u trenutku kada se “Volt dizni vorld” sprema da u četvrtak otvori tematski park “Zvezdani ratovi” u parku Diznijevih studija u Holivudu.

Skoro identičan park otvoren je ovog leta u Diznilendu u Kaliforniji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s